Twaalf dozen met illegaal vuurwerk in beslag genomen

vrijdag 15 november 2013

Krabbendijke - Gisteravond zijn drie mannen en een vrouw aangehouden voor het verkopen en kopen van illegaal vuurwerk. De politie is hen op het spoor gekomen na twee meldingen over het afsteken van vuurwerk in de omgeving van de Kerkpolder in Krabbendijke.

Grondige controle

Gearriveerde agenten zien op het Meiboompleintje vier personenmet twee voertuigen staan. Omdat van n van de mannen bekend is dat hij al eenseerder met illegaal vuurwerk bezig is geweest, worden de auto's met toestemmingvan de bestuurders aan een grondig onderzoek onderworpen. In totaal vinden deagenten 12 dozen van 14 kilo per stuk met illegaal vuurwerk uit Polen.

In verzekering gesteld

Alle personen, een 20-jarige vrouw uit Beusichem, een 23-jarige man uit Deil,een 20-jarige man uit Goes en een 21-jarige man uit Kruiningen, zijn vervolgensaangehouden en voor verhoor meegenomen naar PI Torentijd in Middelburg. Allenzijn in verzekering gesteld. De vrouw is vanmiddag vrijgelaten. Hetinbeslaggenomen vuurwerk wordt vernietigd.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Walsoorden | 112 alarmeringen Walsoorden | Goedkoop Tanken in Walsoorden | Supermarkten in Walsoorden | Weerbericht Walsoorden