Voordeur woning opgeblazen in Vogelwaarde

dinsdag 26 april 2016

Vogelwaarde - Gisterenavond zijn bewoners aan de Rapenburg opgeschrikt door een enorme knal, nadat een onbekende de brievenbus van één van de woningen heeft opgeblazen. Buitenom een flinke ravage is er niemand gewond geraakt.

De nietsvermoedende bewoners zitten omstreeks 22.00 uur rustig op de bank televisie te kijken. Ineens is er een harde ontploffing waardoor de woning staat te trillen op zijn grondvesten. Als zij op onderzoek uitgaan, zien zij dat de brievenbus is opgeblazen. Rondvliegende metaaldelen van de brievenbus en glasscherven belanden zelfs aan de overkant van de straat. Een geparkeerde auto is hierdoor beschadigd geraakt. Buitenom een ontzette deur en kozijn raakt ook het interieur in de hal van de woning flinke schade op. Het echtpaar zelf komt met de schrik vrij en heeft aangifte gedaan. Van de dader ontbreekt tot nu toe ieder spoor.

De slachtoffers hebben voorafgaand aan de knal niets bijzonders gehoord in de straat. Wij zijn op zoek naar getuigen die kort voor 22.00 uur en na de knal iets bijzonders hebben gezien of gehoord. Bent u nog niet benaderd door agenten tijdens het buurtonderzoek en hebt u informatie? Deel deze dan via 0900 8844. Mogelijk dat uw tip leidt naar de oplossing van deze onverkwikkelijke zaak.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Walsoorden | 112 alarmeringen Walsoorden | Goedkoop Tanken in Walsoorden | Supermarkten in Walsoorden | Weerbericht Walsoorden