Auto te water

zondag 15 januari 2017

Waarde - Zondagmorgen om 10.15 uur trof een mountainbiker bij het Zusterzand in Waarde een personenauto aan die op zijn kop in het water lag. De fietser heeft meteen de hulpdiensten ingeseind.

Direct gingen agenten en de brandweer ter plaatse. Het was namelijk niet zichtbaar of er nog iemand in de auto zat. Na onderzoek door de brandweer bleek dat gelukkig niet zo te zijn. Op dat moment is de zoektocht naar de eigenaar van het voertuig begonnen. Door agenten is in de buurt rondgevraagd of iemand iets had gezien. Ook zijn ze naar het huisadres van de tenaamgestelde gegaan. Op het adres deed niemand open. Kennissen van de man van 88 zijn benaderd, maar ook zij kregen de man niet te pakken.

Uiteindelijk bleek de man toch thuis te zijn. Hij vertelde de agenten dat hij vannacht om ongeveer 01.00 uur een ongeval had gehad en dat hij vanaf het Zusterzand helemaal naar zijn huis in Waarde was gelopen. Daar is hij op zijn bed gaan liggen. De man voelde koud aan en droeg nog natte kleding. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn auto is uit het water gehaald door een takelbedrijf.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Walsoorden | 112 alarmeringen Walsoorden | Goedkoop Tanken in Walsoorden | Supermarkten in Walsoorden | Weerbericht Walsoorden