Bestuurder donkere kleine auto gezocht

zaterdag 17 juni 2017

Kloosterzande - Tussen 23.15 en 23.30 uur reed een inwoner van Walsoorden door de Cloosterstraat in Kloosterzande. Ineens kwam, als uit het niets, een tegenligger hem tegemoet. De man uit Walsoorden moest snel uitwijken om een frontale aanrijding te voorkomen.

Dat lukte ten dele. De man kon niet voorkomen dat de tegenligger zijn auto in de flank raakte. De tegenligger reed verder en botste ook nog tegen twee geparkeerde auto’s aan. Hierna keerde hij om en vertrok met hoge snelheid van de plaats van het ongeval. Getuigen verklaarden dat het ging om een klein model personenauto, mogelijk in de kleur zwart. De auto is beschadigd als gevolg van de aanrijdingen.

De politie is op zoek naar de veroorzaker van de aanrijdingen en we hebben daarbij de hulp van het publiek nodig. Hebt u informatie over wie de bestuurder van de auto was, of weet u waar de beschadigde donkergekleurde kleine personenauto thuishoort? Laat het ons dan weten alstublieft. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Ook als u de veroorzaker bent dan wordt u vriendelijk verzocht zich te melden bij ons. De auto van de man uit Walsoorden is weggesleept door een takelbedrijf, omdat hij niet meer verder kon rijden.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Walsoorden | 112 alarmeringen Walsoorden | Goedkoop Tanken in Walsoorden | Supermarkten in Walsoorden | Weerbericht Walsoorden