Uit de bocht gevlogen

maandag 13 maart 2017

Terhole - Zondagavond rond 19.30 uur meldde een getuige dat er zojuist op de Notendijk in Terhole een personenauto uit de bocht was gevlogen en over de kop was gegaan. Meteen werden agenten ter plaatse gestuurd.

De politiemensen troffen op de Notendijk een personenauto aan die op zijn kop op de weg lag. De 31-jarige bestuurder uit Vogelwaarde was door een omstander uit zijn auto geholpen. Hij had wonderwel geen letsel opgelopen als gevolg van het ongeval. De auto lag tussen twee geparkeerde auto in die beschadigd waren als gevolg van het ongeval.

Door de agenten werd een blaastest afgenomen van de man uit Vogelwaarde. Uit de test bleek dat hij gedronken had. De hoeveelheid alcohol die hij had gedronken is niet duidelijk. De bestuurder is aangehouden als verdachte van het onder invloed veroorzaken van een ongeval. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij een verklaring heeft afgelegd. Omstreeks 23.00 uur mocht de man weer huiswaarts keren. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

De auto is weggesleept door een takelbedrijf.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Walsoorden | 112 alarmeringen Walsoorden | Goedkoop Tanken in Walsoorden | Supermarkten in Walsoorden | Weerbericht Walsoorden